Visie

Over groener gras
Het huis van uw dromen heeft u inmiddels gevonden. Toch mist u iets als u naar buiten kijkt. Het gras bij de buren blijkt groener te zijn. Uw eigen tuin is nog niet wat het zou moeten zijn, namelijk een bron van rust en inspiratie, waarvan u het gehele jaar door geniet. Margreet Post biedt uitkomst!
 
Een tuin van Margreet Post is een plek waar mensen zich op hun best voelen en zichzelf zijn, zich kunnen ontspannen, energie opdoen en geïnspireerd worden. Belangrijke uitgangspunten voor de tuin zijn de stijl van het huis en de omgeving waarin de tuin zich bevindt. Zij combineert een strakke belijning met natuurlijke beplanting.
 
Margreet Post staat bekend om haar originele, eigentijdse ontwerpen die nauw aansluiten bij de wensen van de klant en om de prettige wijze waarop de nieuwe tuin tot stand komt. Zij biedt:
     
  • Maatwerk: vertaling van uw individuele wensen naar een passend ontwerp voor uw buitenruimte.
  • Gemak: het gehele proces van ontwerp tot aanleg kunt u uitbesteden, u heeft één aanspreekpunt, er is veel aandacht voor nazorg en het oplossen van eventuele problemen.
  • Prettige communicatie: enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid.
Weer over groener gras
Margreet Post Tuinontwerpen: het gras van uw buren is niet langer groener. Het is zelfs een beetje flets. Bovendien is gras natuurlijk lang niet altijd de beste oplossing...
 

Omhoog Omlaag